Εταιρεία

 

«Η εταιρεία δεν κοιτάει μόνο την ποιότητα των δοχείων της, αλλά και την ποιότητα ζωής όλης της πόλης!!!»

Πρότυπο ISO

Εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001-2000.

Επένδυση σε εξοπλισμό

Επενδύουμε διαρκώς σε τεχνολογικά προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό με σκοπό να παράγουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Ιστορία - Έτσι ξεκίνησαν όλα…


Η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας προϊόντων λευκοσιδήρου από το 1990, έχοντας τότε την επωνυμία Ανθόπουλος Ο.Ε. Το 2000 άλλαξε τη μορφή της σε Α.Ε., την οποία διατηρεί έως σήμερα.

Στα πρώτα της βήματα η εταιρεία ασχολήθηκε με την κατασκευή δοχείων για αλίπαστα προϊόντα, επηρεασμένη από τα πολλά εργοστάσια που υπήρχαν στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδος και ιδιαίτερα στην περιοχή του Βόλου. Τα τελευταία χρόνια, έχει ενσωματώσει στη γκάμα των προϊόντων της δοχεία, τα οποία είναι κατάλληλα για την αποθήκευση και συντήρηση τροφίμων όπως: λάδι, τυρί, ελιά, μελί και τουρσί.

Κάθε μας προσπάθεια εστιάζεται την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μας δείξανε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι η Ανθόπουλος Α.Ε. κινείται με συνεχείς αναπτυξιακούς ρυθμούς και πάρα την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, καταφέρνει να εξάγει από το 2015 τα προϊόντα της στα Βαλκάνια (Ιταλία) και στη δυτική Ευρώπη (Γερμανία).

Εξαγωγές


Η εταιρεία Ανθόπουλος Α.Ε. έχει μπει δυναμικά στο χώρο των εξαγωγών από το 2015, και πλέον κάθε χρόνο οι πωλήσεις της αυξάνονται ραγδαία.

Στόχος της εταιρείας είναι η μείωση των επιπτώσεων που προκαλούνται από τη ελάττωση της οικονομικής δραστηριότητας και της κατανάλωσης στην εγχώρια αγορά. Για την επίτευξη αυτού του στόχου διατηρεί και ενίοτε ξεπερνά, το βαθμό απασχόλησης της παραγωγικής της δυναμικότητας διατηρώντας με αυτό τον τρόπο τις θέσεις εργασίας.

Οι αγορές των Βαλκανίων αλλά και της δυτικής Ευρώπης αποτελούν τους κύριους εξαγωγικούς προορισμούς της εταιρείας και ταυτόχρονα όλης της υπόλοιπης Ελλάδας, καθώς αποτελούσαν, αποτελούν και πάντα θα αποτελούν το ιστορικό βάθος του ελληνισμού και δη του ελληνικού επιχειρείν.

Περιβάλλον Και Υγεία


Η εταιρεία μας με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, συμβάλλει με τον τρόπο της στην προστασία του, αλλά και στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για κάθε άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, τα δοχεία που κατασκευάζει ελέγχονται με ειδικά μηχανήματα για τυχόν διαρροές και ότι ‘’σκάρτο’’ πηγαίνει στο σκραπ για ανακύκλωση. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομεί την ποσότητα μετάλλου που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων προϊόντων και παράλληλα προστατεύει την ατμόσφαιρα από την εκπομπή αερίων που θα προέκυπτε από τη λειτουργία του εργοστασίου και των χυτηρίων, για την παραγωγή αυτών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι ότι οι συσκευασίες λευκοσιδήρου προστατεύουν όχι μόνο τα προϊόντα που ‘’αγκαλιάζουν’’ αλλά και το ίδιο το περιβάλλον, μίας και μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η λευκοσιδηρά συσκευασία είναι η μοναδική που προστατεύει το προϊόν από το φως, το οξυγόνο, την υγρασία και την ακτινοβολία. Για το λόγο αυτό, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για πολλές εταιρείες που επιθυμούν να σφραγίσουν τα προϊόντα τους (γάλατα, βρεφικές τροφές, καφέ, μέλι, λαχανικά, φέτα, ελαιόλαδο, ψάρια και πολλά αλλά).

Έτσι όλα αυτά τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Συσκευάζονται σε συσκευασία λευκοσιδήρου η οποία είναι απόλυτα υγιεινή, ασφαλής και 100% οικολογική!